Vi bruger Cookies!     

         
 X     
Min Hjemmeside

(Højere bevidsthed)


REJSEN (The Journey)

 

Da jeg læste Bogen som er skrevet af Brandon Bays, gjorde et stort indtryk på mig, og jeg har efterfølgende arbejdet med de principper som bogen beskriver.

Brandon Bays historie, kort:

I 1992 fik Brandon Bays konstateret en kræftsvulst på størrelse med en fodbold og hun besluttede at helbrede sig selv. Kun seks en halv uge senere blev hun erklæret helbredt - uden medicin eller operation.

Vi har alle sammen noget som vi føler fanger os eller begrænser os på den ene eller på den anden måde - det kan være vrede, depression, sorg, angst eller frygt. Det kan være noget så enkelt som en følelse af at der må være noget mere i livet, eller så overvældende som at føle sig som en total fiasko. Og alligevel, uanset hvor dybt et problem der er tale om, uanset hvor hårdt man har kæmpet mod det, er det muligt at blive fuldstændig fri, hel og helbredt.

Det er muligt at nå ind til disse problemers grundlæggende årsag for endelig at afklare og fuldstændig slippe dem, samt sætte os i stand til at udbytte vores højeste potentiale, som fuldt udtryk for vort sande selv.

Den transformative oplevelse at blive naturligt helbredt giver en grænseløs glæde og frihed.

Rejsen er en behandlingsform som jeg flere gange har arbejdet med, og med et rigtigt godt resultat.

Dette er din invitation til frihed. Er du parat til at brede dine vinger ud?

 

Søren Bille Jensen

Fjordvej 2, 5800 Nyborg

Tlf. 65 30 29 02

Opdateret 27/02/2013

Besøg  
024016